Тағамдық заттарды майдалау технологиясы/Оспанов, Ә. Ә.

 

QR-код документа

Оценок: 0

67150
Оспанов, Ә. Ә.
    Тағамдық заттарды майдалау технологиясы : оқу құралы / Оспанов Ә. Ә. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 122 с. - ISBN 978-601-7390-88-4 : Б. ц.
Книга находится в Премиум-версии IPR SMART.
УДК
663
ББК 36.81я73

Кл.слова (ненормированные):
дисковая мельница -- зерно какао -- измельчение зерна -- мельница вибрационная -- молотковая дробилка -- пищевое вещество -- процесс дробления -- сахарная пудра -- технология измельчения -- ударная мельница
Аннотация: Майдалау үрдісінің өзекті мәселелері және оның тағам және қайта өңдеу саласының индустриалды-инновациялық дамуындағы маңызы қарастырылған. Майдалауға арналған машинаның технологиялық сызбасының заманауи жіктелуі келтірілген. Майдалау теориясының жаңа ғылыми гипотезасы және майдалау-ұсақтау үрдістері мен аппараттарын моделдеу үшін айрықша тәжірибелік база ұсынылған, заманауи астық майдалау үрдісінің математикалық моделі және үгітілген какао мен қант ұнтағын дайындау үрдістерін зерттеудің нәтижелері келтірілген. «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» және «Технологиялық машиналар және жабдықтар» мамандықтары бойынша білім алатын жоғарғы оқу орындарының магистранттары үшін арналған.

Доп.точки доступа:
Тимурбекова, А. Қ.

Похожие издания по классификации

 

 

 

Scroll to Top