Қой шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы/Есенғалиев, Қ. Ғ.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

153404
Есенғалиев, Қ. Ғ.
    Қой шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы : оқулық / Есенғалиев Қ. Ғ. - Алматы, Москва : EDP Hub (Идипи Хаб), Ай Пи Ар Медиа, 2025. - 272 с. - ISBN 978-5-4497-4624-5 : Б. ц.
Книга не входит в Премиум-версию IPR SMART.
УДК
636.3
ББК 46.6

Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- ветеринария -- қой -- қой шаруашылығы -- өндіріс технологиясы
Аннотация: Оқулықта қой шаруашылығының қазіргі жағдайы және оның алдағы уақытта даму мүмкіншілігі жөнінде жазылған. Соңымен қатар қой тұқымдарының жіктеуі және сипаттамалары, болашақта оларды жақсарту, өнімділігін жоғарлату жолдары берілген. Қой шаруашылығында жүргізілетін күрделі, жауапты және науқандық үрдістерге сәйкес өткізілетін жұмыстарын ұйымдастыру және технологиялық ерекшеліктері жазылған. «Қой шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы» пәні бойынша білім алатың студенттеріне және қой шаруашылығымен айналасатын қожалық, фермерлік шаруашылықтарына, жеке шаруа қожалықтарына, мал шаруашылығы мамандарына, аграрлық жоғары оқу орындарының ғылыми қызметкерлеріне үшін жазылған. «Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы» және «Ветеринария» мамандықтарына арналған.

Жіктеу бойынша ұқсас басылымдар

 

 

 

Scroll to Top